Alışveriş Sepeti
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Duru Bulgur "doğal" taş değirmende üretilen tek bulgurdur. Bulgur parlatma işlemi yapılmadan üretilir; bulgurun kepekli ve doğal yapısı korunur. Bu sebeple lif ve mineral bakımından en zengin bulgur Duru Bulgur'dur.
Kullanım Talimatı: Ürünü kullanmadan önce ıslatmayınız veya yıkamayınız. Pişirme esnasında 1 su bardağı bulgura, 2 su bardağı su kullanınız.
Ürünün kullanım alanları: Çorbalar, pilavlar, salatalar, tatlılar, dolmalar ve sarmalar
Güneş ışığı almayan serin ve rutubetsiz ortamda saklayınız.
Besin Öğeleri (100 g) |
Değerler |
Enerji |
1368 kJ |
Yağ |
2.7 g |
Doymuş Yağ |
0.5 g |
Karbonhidrat |
57.3 g |
Şeker |
2.9 g |
Lif |
11 g |
Protein |
12.1 g |
Tuz |
0.01 g |
Alerjen: Buğday gluteni içerir.
Menşei: Türkiye
Raf Ömrü: 2 yıl